lunedì 20 settembre 2010

I PRIMI RISULTATI DEL PRESTITO DEL FMI IN GRECIA!


I RICCHI SEMPRE PIU' RICCHI e I POVERI SEMPRE PIU' POVERI.....

Στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των πλουσίων βρίσκονται οι Ελληνες και πολύ πιο μπροστά από Κινέζους, Ρώσους και μόλις 6 θέσεις μετά τους Γερμανούς, που έρχονται 16οι!
mentre il Governo Papandreou non riesce ancora a costringere i grossi evasori a pagare le tasse!

......promettendo anche se accettano un pattegiamento di bruciare i libri contabili!

Secondo un indagine del
"Rapporto sulla ricchezza mondiale"
della tedesca Allianz in media ogni greco possiede quasi 26.000 euro tra depositi bancari, prodotti finanziari (azioni, obbligazioni) o prodotti assicurativi. Molto di più dei 17.500 euro della media mondiale..
e si trova al 22 o posto nella classifica mondiale e molto più avanti dei cinesi, russi, e solo sei posizioni dopo i tedeschi, che sono 16!




Όντως λεφτά υπάρχουν και τα έχουν οι πλούσιοι
Άλλη μια φορά ,με πρόσχημα τώρα το ΔΝΤ χτυπηθηκαν οι μισθωτοί ,και οι συνταξιούχοι
Στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των πλουσίων βρίσκονται οι Ελληνες και πολύ πιο μπροστά από Κινέζους, Ρώσους και μόλις 6 θέσεις μετά τους Γερμανούς, που έρχονται 16οι!

Σύμφωνα με την έρευνα της γερμανικής Allianz έχουμε κατά μέσο όρο κατ΄ άτομο σχεδόν 26.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις, χρηματοπιστωτικά προϊόντα (μετοχές, ομόλογα) ή και ασφαλιστικά προϊόντα, πολύ περισσότερα από τις 17.500 ευρώ που είναι ο παγκόσμιος μέσος όρος. Στην κατάταξη αυτή...
(όπου δεν συνυπολογίζονται ακίνητα ή άλλα κινητά περιουσιακά στοιχεία) οι Ελβετοί έρχονται πρώτοι, με σχεδόν 164.000 ευρώ κατά κεφαλήν περιουσία, και ακολουθούν οι Αμερικανοί, με σχεδόν 102.000, ενώ κατά μέσον όρο οι «αναδυόμενοι» βρίσκονται πολύ πιο πίσω, με μόλις 3.900 οι Βραζιλιάνοι, 2.500 οι Κινέζοι, 1.400 οι Ρώσοι και ούτε 550 ευρώ οι Ινδοί!
'Ολα αυτά τα συμπεράσματα συμπεριλαμβάνονται στην «Έκθεση για τον παγκόσμιο πλούτο» που εξέδωσε η γερμανική Αllianz, σύμφωνα με την οποία μπορεί οι απώλειες από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση να μην έχουν ακόμη πλήρως αποκατασταθεί, όμως ελάχιστα (κατά 4%) υπολείπονται από τα σχεδόν 86 τρισ. ευρώ όπου είχαν φτάσει πριν από την κρίση οι ιδιωτικές περιουσίες.

Nessun commento:

Posta un commento