mercoledì 12 novembre 2014

Eppure la burocrazia in Grecia riesce ancora a bloccare i sogni di un giovane 80enne imprenditore greco,pronto a produrre la Jeep greca!...e chiede aiuto a chi?...ai tedeschi!




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaV5R5guivimsrQX8Vz-gt5hlLD_iF3MVlrDVQRdVWl_Z-EEh90-Cdkf3omkU8o4l4-UfaMG8aMTO8cZXgcj-u_k8PWuURMX0MEFfExX1kTLR32u2Blycd0x1HUC9fs6QA5K5zjSXxK6sh/s1600/Image6.jpgΟ 80χρονος Πέτρος Κοντογούρης είναι ένας οραματιστής. Πιστεύει στις ικανότητες των Ελλήνων, παρόλα αυτά η γραφειοκρατία τον απελπίζει:
«Κάνω έκκληση στη Γερμανία και στη μεγάλη φιλία που έχουν δείξει μέχρι τώρα (οι Γερμανοί) για την πατρίδα μας, να στηρίξουν την ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία στο θέμα των εξαγωγών. Αυτή είναι μια γέφυρα πολιτισμού. Πρέπει οι Γερμανοί να καταλάβουν πως η Ελλάδα μπορεί να βοηθηθεί με αυτόν τον τρόπο. Όλα τα άλλα είναι καλά, όπως ο τουρισμός, αλλά δεν είναι της ίδιας απόδοσης». 
Ο Πέτρος Κοντογούρης, πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας ΝΑΜCO, είναι πεπεισμένος για το έργο του. Περιμένει μόνο την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει με την παραγωγή της τέταρτης γενιάς του Pony.


Το διαβάσαμε από το: Απαγορεύεται στην Ελλάδα η βαριά βιομηχανία. Δεν δίνουν άδεια στο Ελληνικό αυτοκίνητο PONY http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/pony.html#ixzz3Ir2u1YTd

Nessun commento:

Posta un commento